Nieuws

8 juni 2022

Audities Company

We zijn nog volop bezig met de voorbereidingen van Big Fish, maar kijken ook al enthousiast uit naar de toekomst.

In mei 2023 brengen wij u de Stephen Sondheim-klassieker Company!

Samen met zangcoach Brecht Coppers en choreografe Emily de Clercq brengt regisseur Lotte Cools deze voorstelling naar CC De Dijk in Brugge.

Wil jij ook deelnemen aan deze prachtmusical? Schrijf je dan vanaf nu in voor onze audities die plaats zullen vinden eind september en begin oktober 2022. Repetities starten midden oktober en vinden plaats op vrijdagavond en zondagnamiddag te Brugge!

Alvast veel succes gewenst en tot dan!


8 mei 2022

Big Fish ticketverkoop gestart!

Onze cast en crew is enthousiast om u in september 2022 mee te nemen in de fantasie van Edward Bloom!

Edward leidt een buitengewoon leven, vol avonturen met reuzen, zeemeerminnen en heksen. Althans, dat is wat hij aan zijn zoon vertelt.

Maar wanneer Will zelf een kind krijgt en zijn vaders gezondheid achteruit gaat, moet Will de waarheid zoeken tussen alle sprookjesverhalen door. Wie is Edward Bloom eigenlijk en wat probeert hij duidelijk te maken met al zijn verhalen?

De voorstellingen vinden plaats van 3 t.e.m. 11 september 2022 in de Brugse Magdalenazaal.


Zomer 2022

Musicalkamp 2022

Van 18 t.e.m. 24 juli 2022 is het weer zover: dan bezetten wij opnieuw CC De Dijk en duiken we samen met een groep enthousiaste tieners in een waar musicalbad.

De deelnemers leren niet enkel hoe het is om op het podium te staan in een waar musical-spektakel, ze maken zelf hun eigen kostuums, decors, attributen... en dit alles onder de leiding van een enthousiast team van docenten.

De inschrijvingen voor ons musicalkamp zijn geopend!
Voor de volledige week betaalt u amper €250. Opgelet: beperkt aantal plaatsen beschikbaar!


Bedankt aan onze sponsors

Fordle's
Stad Brugge - Cultuur