Crew

Tim Nelson Regie
Ann Van Kerschaver Regieassistentie
Reinhard Andries Vocale Leiding
Kristof Van Eekelen Lichtontwerp
Raf Willems Geluidsontwerp
   

 

Cast

 

Matthijs Vandekinderen Franklin Shepard
Sven Vanrietvelde Charlie Kringas
Lise Tamsin Mary Flynn
Ann Van Kerschaver Gussie Carnegie
Janis Van Dorsselaer Beth Spencer
Reinhard Andries Joe Josephson
William Boudry, Jonas Bouckaert, Pieter Roets, Tom Versée, Hans Helsen, Sofie Craeye, Isolde Willems, Kristina Van Duysse, Miek Janssens, Taja Boudry Ensemble

 

Orkest

Dirigent: Nico Logghe

Koninklijk Harmonieorkest De Jongelingskring Torhout

Merrily We Roll Along


Merrily We Roll Along is een flashbackverhaal over de succesvolle filmregisseur Franklin Shepard, die bij de zoveelste prijsuitreiking door eenzaamheid achtervolgd wordt en op zijn leven terugblikt met de vraag:

'Wat heeft mijn streven naar roem mij zoal aan vriendschap gekost?'

Ooit had Franklin twee boezemvrienden, met name de mislukte, drankzuchtige romanschrijfster Mary Flynn en toneelauteur Charlie Kringas, met wie hij bij het begin van zijn carrière succesvolle shows en cabaretprogramma's schreef.

Tijdens de musical vallen alle puzzelstukjes in elkaar.

Het publiek wordt tijdens de voorstelling meegevoerd in het leven van Shepard en zijn niet te stuiten drang naar succes.

Ook de scheiding van zijn eerste vrouw Beth Spencer en de veroveringstocht van diva Gussie Carnegie, die niets of niemand ontziet om haar glamoureuze bestaan te bereiken, komen aan bod.

Het verhaal leidt het publiek in omgekeerde chronologische volgorde tot in het jaar 1957, waarin Franklin Shepard, Charlie Kringas en Mary Flynn elkaar op het dak van hun flat ontmoeten en vol levensverwachtingen samen naar de lancering van de Spoetnik zitten te turen, de eerste Russische satelliet.

De revival van de musical won in 2011 de Britse Olivier Award en werd voorts genomineerd voor onder andere de Amerikaanse Tony Awards.

Video

 

Contact

Ondernemingsnummer

Ons BTW-nummer en Kruispuntbank-ondernemingsnummer is
820.190.923

Rekeningnummer

IBAN: BE88 8917 5402 2941
BIC: VDSPBE91
(VDK Spaarbank)


Login