KotéKoer vzw

Welkom op onze website.


Volg ons op instagram

 

Big Fish

 

Ook KotéKoer vzw blijft jammer genoeg niet gespaard van het COVID19-virus. Aangezien er op dit moment geen duidelijke planning is naar heropstart van het culturele leven, hebben wij de zware beslissing moeten nemen om onze productie van 'Big Fish' 1 jaar uit te stellen. Onze voorstellingen zullen nu plaatsvinden in de eerste twee weekends van september 2021.

Iedereen die al een ticket voor onze voorstellingen heeft besteld, krijgt deze terugbetaald. Onze cast en crew is alvast enthousiast om u in september 2021 mee te nemen in de fantasie van Edward Bloom!

Edward leidt een buitengewoon leven, vol avonturen met reuzen, zeemeerminnen en heksen. Althans, dat is wat hij aan zijn zoon vertelt.

Maar wanneer Will zelf een kind krijgt en zijn vaders gezondheid achteruit gaat, moet Will de waarheid zoeken tussen alle sprookjesverhalen door. Wie is Edward Bloom eigenlijk en wat probeert hij duidelijk te maken met al zijn verhalen?

De voorstellingen vinden plaats van 3 t.e.m. 12 september 2021 in de Brugse Magdalenazaal.

 

Musicalkamp

 

De zomer staat bij ons altijd garant voor musicalplezier! Ook dit jaar organiseert KotéKoer vzw een musicalkamp voor deelnemers van 10 tot 20 jaar.

We bieden opnieuw 7 dagen lang alle facetten van de musical (acteren, zingen, dansen, kostuums en decors maken …) aan en werken we samen aan een spetterend toonmoment.

Het kamp gaat door van maandag 26 juli tot en met zondag 1 augustus 2021 in CC De Dijk (Brugge).

Inschrijven is niet meer mogelijk.

 

Legally Blonde - Delta Nu
Legally Blonde - Elle & Warner
Legally Blonde - Brooke Wyndhams fitness video

"They didn't know it was impossible so they did it."

Marc Twain.

Welkom op onze webstek

Dit Brugse productiehuis organiseert al enkele jaren hoogstaande musicals, waarbij liefhebbers de kans krijgen zich te ontplooien op een podium. Hierbij worden ze steeds ondersteund door een professioneel creatief en technisch team..

We werden reeds genomineerd voor de Vlaamse musicalawards (Peter Pan) en wonnen twee Gouden Meeuwen, waaronder die voor de totale productie van Merrily We Roll Along. Op deze site leest u meer over onze huidige en vorige producties.

Hopelijk tot binnenkort op een volgende voorstelling van KotéKoer, als publiek of als acteur(-trice)/zanger(es)/danser(es)!

Contact

 • Tel:
  +32 479 56 13 96
 • Email:
  info@kote-koer.be
 • Adres:
  Hogeweg 78
  8200 Brugge
  België

Ondernemingsnummer

Ons BTW-nummer en Kruispuntbank-ondernemingsnummer is
820.190.923

Rekeningnummer

IBAN: BE88 8917 5402 2941
BIC: VDSPBE91
(VDK Spaarbank)